Opština Vrbas i „Srbija u ritmu Evrope“ nastavljaju saradnju

I naredne godine opština Vrbas učestvovaće u popularnom muzičkom takmičenju za mlade – „Srbija u ritmu Evrope“. Ugovor o saradnji potpisali su Predrag Rojević, predsednik opštine Vrbas, i Igor Karadarević, izvršni direktor manifestacije. 

„Ovo je najveći televizijski format ovog tipa u Evropi i to se dokazuje iz godine u godinu. COVID 19 nas jeste naveo da sve realizujemo na neki drugi način, ali uz podršku gradonačelnika i predsednika opština u Srbiji, održali smo se i u ovim okolnostima i pokazali snagu. Razgovarali smo tokom susreta o nastavku saradnje, o novim projektima koji mogu naći podršku i u drugim ambasadama, ne samo u Ambasadi Republike Turske. Učinićemo sve da rezultat naših već tradicionalno dobrih odnosa, uz obavezno zadovoljnu i nasmejanu decu, bude i realizacija jednog novog projekta“, rekao je Кaradarević.

Do sada je Vrbas pet puta učestvovao u ovom takmičenju.

„Vrbas će i po šesti put biti deo jedne sjajne manifestacije koja svima obezbeđuje priliku za predstavljanje mladih talentovanih ljudi, celog grada, ali i za uspostavljanje kontakata koji mogu doneti razne benefite zajednici. Vrbas je učešćem u takmičenju ‘Srbija u ritmu Evrope’, obezbedio realizaciju važnog projekta – izgradnju igrališta za decu sa smetnjama u razvoju, koje se nalazi kraj autobuske stanice, što smo realizovali sa Ambasadom Turske i Razvojnom agencijom ‘TIКA’. Hvala ‘Srbiji u ritmu Evrope’ na prilici da učestvujemo u takmičenju, da najširoj javnosti predstavimo talente naše dece, ali i za priliku da kroz nove kontakte i nova poznanstva realizujemo i nove projekte“, rekao je Predrag Rojević.