Bokserima „Čarnoka“ donirana nova sportska oprema

Članovima Bokserskog kluba „Čarnok“ opština Vrbas i Savez sportova opštine Vrbas obezbedili su nove trenerke koje su im uručili Srđan Stanić, član Opštinskog veća zadužen za sport, i Bojan Antonić, generalni sekretar Saveza sportova opštine Vrbas.

„Ovo je prva akcija podrške sportu u 2021. godini. Imamo novi budžet za sport, zbog problema koje je svima donela pandemija COVID 19 nešto malo manji nego prethodne godine, ali zbog toga neće izostati podrška sportskim klubovima i sportistima u našoj opštini. Pažnju ćemo usmeriti na mlade u sportu, na afirmaciju sportskog stila življenja, a uveren sam da će klubovi i sportisti uzvratiti afirmacijom našeg grada kroz dobre rezultate koji budu postizali. To je prethodne godine učinio Bokserski klub ‘Čarnok’, imali su sjajne rezultate, kao i još neki klubovi, i nema sumnje da zaslužuju svaku vrstu podrške za dalji rad“, rekao je prilikom uručivanja opreme Stanić.

Na poklonima, u ime kluba, zahvalio se Željko Žmukić, trener u BK „Čarnok“, istakavši da podrška lokalne samouprave i Saveza za sport stiže kontinuirano, godinama u nazad, što klubu obezbeđuje miran i samo sportu posvećen rad.