Srbija u ritmu Evrope – Iva, Maša i Jana očekuju glasove Vrbašana

Iva Milićević i Maša i Jana Avramov, predstavnice su opštine Vrbas na popularnom muzičkom festivalu za mlade „Srbija u ritmu Evrope“ . Izvođenjem jedne turske pesme, koja je izabrana kao plod partnerstva sa Ambasadom Turske, trudiće se da na najbolji način predstave svoj grad i obezbede visok plasman. Sve će se znati nakonnedelje, 05. septembra kada će se takmičenje direktno prenositi na Prvoj TV, a do tada je otvoreno SMS glasnje. 

Povodom Ivinog, Mašinog i Janinog predstavljanja danas je Vrbas posetio David Makevič, direktor festivala, i u susretu sa predstavnicama Vrbasa i Tijanom Aleksić, zamenicom predsednika opštine, najavio za 05. septembar u 13.00 časova finalno takmičenje na Prvoj TV.


Iva, Maša i Jana pozvale su svoje sugrađane da glasaju za njih. Potrebno je na broj 1557 poslati SMS sa tekstom PESMA_11


„Od januara smo u realizaciji našeg projekta ‘Srbija u ritmu Evrope’ za 2021. godinu i opština Vrbas je jedna od 24 opštine i grada koja je već duži niz godina učesnik festivala. Ove godine partner Vrbas je Ambasada Turske, sa kojom smo već uspešno sarađivali i nadam se da ćemo tu saradnju u narednom periodu dodatno razviti. Deca koja predstavljaju Vrbas su veoma talentovana, njihov napredak bio je jasno vidljiv, raste interesovanje za njihov nastup i nadamo se da će imati i zapažen plasman. Cilj nam je da podstaknemo ovakve talente, da im damo mogućnost da prosperiraju na lokalnom i nacionalnom nivou i predstave svoja znanja i veštine na najbolji način“, rekao je Makević.