Igor Mirović obišao radove na izgradnji Doma kulture u Ravnom Selu

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obišao je danas radove na izgradnji Doma kulture u Ravnom Selu, istakavši da je za obnovu i opremanje domova kulture širom Vojvodine Pokrajina samo u ovoj godini izdvojila ukupno 700 miliona dinara.

Pokrajinska vlada je preko Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine za finansiranje izgradnje objekta Doma kulture u Ravnom Selu izdvojila ukupno 205 miliona dinara.

Projektom je predviđeno da bude izgrađen novi objekat ukupne površine 1.058 kvadratnih metara, za potrebe amaterske pozorišne produkcije, kao i organizacije gostovanja profesionalnih pozorišta, prikazivanja filmskih projekcija, održavanja pozorišnih i filmskih festivala i sličnih manifestacija.

Glumac i reditelj Lazar Ristovski kazao je ovom prilikom da je zadovoljan jer se vidi kraj ovog impozantnog projekta, te da će ovde mladi ljudi moći da iskažu svoju kreativnost.

Obilasku radova prisustvovala je i Dragana Milošević, pokrajinski sekretar za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama i direktor Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine Nedeljko Kovačević.