Novogodišnje čarolije i Ledeni trg u Vrbasu

U ponedeljak je u centru Vrbasa, na Trgu Nikole Pašića počelo sa radom klizalište, sada već tradicionalni Ledeni, koji prati i manifestacija Novogodišnje čarolije. Organizator događaja je Turistička organizacija Opštine Vrbas.

Prvi dan bio je i u znaku magije, jer su nastupili mađioničar Strahinja sa „Magičnom komedijom“ i predstava „Alisa u zemlji čuda“. Otvoren je i bazar na kome do četvrtka građani mogu naći brojne poslastice i druge proizvode. 

Utorak, 26. decembar u 17 sati otvara recital „Olovka piše srcem” i maskota Meda, pola sata zatim ”Zimski ples“ sa Plesnim klubom PSN iz Vrbasa, a pozorište „Zvezdica” iz Zrenjanina odigraće predstavu „Zimska bajka” u 18 časova.

Sreda, 27. decembar je rezervisana za druženje sa maskotama poput Damba i Jednoroga od 17 sati, a od 18 časova Novogodišnje muzikaljenje – mjuzikl za decu u kome učestvuju Tode Nikoletić, Peđolino i Branimir Rosić.

U četvrtak, 28. decembra mališane očekuje kićenje jelke i slikanje lica od 17 sati, u 17.30 nastupiće Hor OŠ „Petar Petrović Njegoš”, a od 18 sati Bački pevači. Animatori u vidu Deda Mraza i Babe Mraz očekuju najmlađe u 18.30.