U nedelju startuje 4. Vrbaška trka

Za 12. maj zakazana je 4. Vrbaška trka. Za glavne trke na pet i deset kilometara pristiglo je blizu 200 prijava iz zemlje i inostranstva. Prijave se zatvaraju 08. maja, s tim što je za sam dan trke rezervisano dodatnih tridesetak startnih paketa za odrasle takmičare.

Osim domaćih takmičara za učešće na sve popularnijoj Vrbaškoj trci svoje pleliminarne prijave su poslali trkači iz Ukrajine, Rusije, Ujedinjenog Kraljevstva i zemalja iz okruženja. „Ove godine vlada veliko interesovanje za našu trku koja će poneti i prefiks međunarodne manifestacije. Očekujemo da ovogodišnja trka bude do sada i rekordna po broju učesnika na pet i 10 kilometara, a posebnu radost nam pričinjava sve masovnija poseta dece našoj manifestaciji“, rekla je direktorka trke Samanta Tot.


U nedelju poslepodne biće zatvorene sledeće uluce:

𝐨𝐝 𝐓𝐫𝐠𝐚 𝐍𝐢𝐤𝐨𝐥𝐞 𝐏𝐚š𝐢ć𝐚 𝐮𝐥𝐢𝐜𝐨𝐦 𝐌𝐚𝐫š𝐚𝐥𝐚 𝐓𝐢𝐭𝐚 𝐝𝐨 𝐫𝐚𝐬𝐤𝐫𝐬𝐧𝐢𝐜𝐞 𝐬𝐚 𝐮𝐥𝐢𝐜𝐨𝐦 𝐆𝐮𝐬𝐭𝐚𝐯𝐚 𝐊𝐫𝐤𝐥𝐞𝐜𝐚 (𝐤𝐨𝐝 𝐠𝐥𝐚𝐯𝐧𝐞 𝐩𝐨š𝐭𝐞),
o𝐝 𝐫𝐚𝐬𝐤𝐫𝐬𝐧𝐢𝐜𝐞 𝐌𝐚𝐫š𝐚𝐥𝐚 𝐓𝐢𝐭𝐚 𝐬𝐚 𝐮𝐥𝐢𝐜𝐨𝐦 𝐆𝐮𝐬𝐭𝐚𝐯𝐚 𝐊𝐫𝐤𝐥𝐞𝐜𝐚 𝐝𝐨 𝐮𝐥𝐢𝐜𝐞 𝐒𝐚𝐯𝐞 𝐊𝐨𝐯𝐚č𝐞𝐯𝐢ć𝐚
𝐨𝐝 𝐫𝐚𝐬𝐤𝐫𝐬𝐧𝐢𝐜𝐞 𝐮𝐥𝐢𝐜𝐞 𝐆𝐮𝐬𝐭𝐚𝐯𝐚 𝐊𝐫𝐤𝐥𝐞𝐜𝐚 𝐢 𝐮𝐥𝐢𝐜𝐞 𝐒𝐚𝐯𝐞 𝐊𝐨𝐯𝐚č𝐞𝐯𝐢ć𝐚 𝐝𝐨 𝐫𝐚𝐬𝐤𝐫𝐧𝐢𝐜𝐞 𝐮𝐥𝐢𝐜𝐞 𝐒𝐚𝐯𝐞 𝐊𝐨𝐯𝐚č𝐞𝐯𝐢ć𝐚 𝐢 𝐮𝐥𝐢𝐜𝐞 𝐁𝐮𝐝𝐚 𝐓𝐨𝐦𝐨𝐯𝐢ć𝐚
𝟏𝟎𝟎 𝐦𝐞𝐭𝐚𝐫𝐚 𝐨𝐝 𝐫𝐚𝐬𝐤𝐫𝐬𝐧𝐢𝐜𝐞 𝐮𝐥𝐢𝐜𝐞 𝐒𝐚𝐯𝐞 𝐊𝐨𝐯𝐚č𝐞𝐯𝐢ć𝐚 𝐢 𝐁𝐮𝐝𝐚 𝐓𝐨𝐦𝐨𝐯𝐢ć𝐚 𝐝𝐨 𝐫𝐚𝐬𝐤𝐫𝐬𝐧𝐢𝐜𝐞 𝐮𝐥𝐢𝐜𝐞 𝐒𝐚𝐯𝐞 𝐊𝐨𝐯𝐚č𝐞𝐯𝐢ć𝐚 𝐢 𝐮𝐥𝐢𝐜𝐞 𝐁𝐮𝐝𝐚 𝐓𝐨𝐦𝐨𝐯𝐢ć𝐚
𝐨𝐝 𝐫𝐚𝐬𝐤𝐫𝐬𝐧𝐢𝐜𝐞 𝐮𝐥𝐢𝐜𝐞 𝐒𝐚𝐯𝐞 𝐊𝐨𝐯𝐚č𝐞𝐯𝐢ć𝐚 𝐢 𝐮𝐥𝐢𝐜𝐞 𝐁𝐮𝐝𝐚 𝐓𝐨𝐦𝐨𝐯𝐢ć𝐚 𝐝𝐨 𝐫𝐚𝐬𝐤𝐫𝐬𝐧𝐢𝐜𝐞 𝐮𝐥𝐢𝐜𝐞 𝐁𝐮𝐝𝐚 𝐓𝐨𝐦𝐨𝐯𝐢ć𝐚 𝐢 𝐮𝐥𝐢𝐜𝐞 𝐌𝐚𝐫š𝐚𝐥𝐚 𝐓𝐢𝐭𝐚,
𝐢 𝐨𝐝 𝐫𝐚𝐬𝐤𝐫𝐬𝐧𝐢𝐜𝐞 𝐮𝐥𝐢𝐜𝐞 𝐁𝐮𝐝𝐚 𝐓𝐨𝐦𝐨𝐯𝐢ć𝐚 𝐢 𝐮𝐥𝐢𝐜𝐞 𝐌𝐚𝐫š𝐚𝐥𝐚 𝐓𝐢𝐭𝐚 𝐬𝐯𝐞 𝐝𝐨 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭𝐚/𝐜𝐢𝐥𝐣𝐚


Start i cilj 4. Vrbaške trke je na Trgu Nikole Pašića. I na sam dan trke zainteresovani se mogu prijaviti za učešće od 14.00 do 16.00 časova, kada je i preuzimanje startnih brojeva i paketa za odrasle trkače. Od 16.00 časova je start dečje trke, od 16.30 na stazu dugu jedan kilometar izlaze uniformisani pripadnici vojske i policije, dok će glavne trke na pet i deset kilometara startovati u 17.15 minuta.

Organizator 4. Vrbaske trke je Vrbaski atletski klub, a pokrovitelj opština Vrbas.