Praznično Englesko veče (VIDEO)

Sedmo Englesko veče u organizaciji Škole engleskog jezika “Andy and Jo”, održano je u prepunoj Sali Bioskopa Jugoslavija. U prazničnoj atmosferi u susret božićnim i novogodišnjim praznicima publici se predstavilo oko 80 učenika ove škole od 4 do 12 godina. Pevali su, igrali i recitovali na engleskom.

Prvo Englesko veče održano je još u novembru 2013. godini u Biblioteci “Danilo Kiš”, s ciljem da promoviše knjižni fond na engleskom jeziku i motiviše decu da čitaju knjige na engleskom jeziku. Nakon prve uspešne poromocije, održavanje svečanog programa pod nazivom “Englesko veče” postalo je tradicija. Posle nekoliko programa pokazalo se da je čitaonica Biblioteke mali prostor, da primi zainteresovanu publiku, tako da se od prošle godine “Englesko veče” održava u sali Bioskopa.

“Zadovoljstvo je raditi sa decom, učiti ih da zavole engleski jezik, kulturu i običaje, i podstaći ih da čitaju knjige na engleskom jeziku. Deca su sjajna, sa oduševljenjem učestvuju na svim priredbama. Njihova želja za znanjem i kreativnost su podstrek za naš rad”, rekli su organizatori ovog programa, iz Škole engleskog jezika “Andy and Jo” i istakli dobru sardanju sa predstavnicima Biblioteke “Danilo Kiš” i Kulturnog centra Vrbas.