Novi red vožnje Železničke stanice Vrbas

Novi železnički red vožnje na srpskim prugama počeo je da se primenjuje od nedelje, 11. decembra 2016. godine i važiće do 9. decembra 2017. godine, saopštava “Srbija Voz”.

Novi red vožnje primenjuje se i u Železničkoj stanici Vrbas. Uprkos najavama, pruga Sombor-Vrbas nije ukinuta i vozovi će nastaviti da saobraćaju, iako u izmenjenom intenzitetu. Izmene su primetne i rasporedu polazaka i dolazaka vozova za pravce ka Subotici, odnosno Novom Sadu i Beogradu. Detalje možete pogledati ovde.

Za novi red vožnje putnici iz Srbije će i dalje direktnim međunarodnim vozovima moći da putuju do brojnih evropskih destinacija u: Austriji, Mađarskoj, Sloveniji, Hrvatskoj, Grčkoj, Makedoniji i Crnoj Gori.

Između Srbije i Crne Gore saobraćaju dva para vozova. Polazak dnevnog voza “Tara” iz Beograda za Bar je u 09:10 sati, a iz Bara u 07.10 sati. Večernji voz “Lovćen” iz Beograda polazi u 21:10 sati, a u povratku iz Bara za Beograd u 19.00 sati.

Za letnju sezonu od 2. juna do 4. septembra 2017. godine, na relaciji Subotica – Novi Sad – Bar –Novi Sad – Subotica saobraćaće i sezonski voz „Panonija“. Polazak iz Subotice planiran je u 18:37 sati, a iz Bara u 16:50 sati.

Zbog radova na barskoj pruzi, koji su počeli 1. decembra i trajaće do 15. jula 2017. godine, vozovi za Crnu Goru trenutno voze po izmenjenoj organizaciji saobraćaja na deonici Beograd-Lajkovac-Beograd.