Zlatna medalja za kvalitet rada dodeljena OŠ „Svetozar Miletić“

Na Sajmu obrazovanja „Putokazi“ u Novom Sadu, Osnovna škola „Svetozar Miletić“ iz Vrbasa dobila je zlatnu medalju za kvalitet rada. Prema rečima direktorke škole, Ružice Marković, kojoj je priznanje uručeno, zlatne medalje za kvalitet rada dodeljuju se ove godine po prvi put.

„Podneli smo svu neophodnu dokumentaciju, koja podrazumeva rezultate eksternog vrednovanja škole, opremljenost ustanove i njene aktivnosti, kao i nivo i kvalitet odnosa za zajednicom u kojoj škola funkcioniše i lokalnom samoupravom. Sve ove kriterijume smo ispunili do kraja i nagrađeni smo zlatnom medaljom za kvalitet rada. Drago mi je što je naša škola nagrađena za kvalitet rada, a to će nam svima biti podstrek za još bolji rad“, rekla je Marković.

Nedavno su za ovu školu opština Vrbas i Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine izdvojili novac za potpunu rekonstrukciju i uređenje sanitarnih čvorova u školi, zbog čega je direktorka Marković posebno zadovoljna. Ovi radovi trbalo bi da budu izvedeni tokom letnjeg raspusta.

„Rekonstruisan će biti ceo sistem, svi odvodi i toaleti, tako da ćamo u narednoj školskoj godini konačno imati sanitarne prostorije po svim standardima“, rekla je Ružica Marković.