Poseta profesora Žarka Obradovića vrbaskom SPS

Profesor doktor Žarko Obradović, potpredsednik Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije, posetio je Opštinski odbor SPS u Vrbasu i poručio da na predstojećim lokalnim izborima u Vrbasu 23. aprila imaju punu podršku Glavnog odbora.

„Moram da istaknem da mi je drago što vidim toliko aktivne omladine i što se članstvo konstantno podmlađuje. Spoj iskustva i mladosti je dobitna kombinacija. Došao sam da im dam punu podršku u ime Glavnog odbora SPS“ rekao je Obradović.

Marjana Maraš,predsednica OO SPS i prva na listi kandidata za odbornike u lokalnom parlamentu, predstavila je Obradoviću odborničku grupu i listu kandidata SPS.

„Izuzetno smo ponosni na kandidate koji čine našu listu. Među njima je 24 visokoobrazovanih, šest je mlađe od 30 godina, a od 36 kandidata, 12 su žene. Uvek smo tu za građane, otvoreni smo za saradnju, kako u gradu tako i u naseljenim mestima. Građani to prepoznaju, tako da nam se često obraćaju sa različitim problemima, koje mi pokušavamo da rešimo“, rekla je Marjana Maraš i dodala da OO SPS očekuje pobedu na predstojećim lokalnim izborima.