GG Dosta je bilo Vrbas osuđuje nefer političku borbu

GG Dosta je bilo reagovala je na nefer kampanju koja se uoči lokalnih izbora za odbornike SO Vrbas, 23. aprila, vodila ovih dana putem poštanskih sandučića.

„Jutros nas nije iznenadio samo sneg kojem vreme nije da pada krajem aprila, već i nezapamćen skandal na političkoj sceni naše opštine. Nepoznati počinioci, napunili su poštanske sandučiće smećem koje nije potpisano, ali se rukopis prepoznaje. Na najbrutalniji način, kroz blato su provučena dvojica kandidata na lokalnim izborima liste Oslobodimo Vrbas“, rekli su u DJB.

Oni kažu da su potom saznali za drugi, još perfidniji letak, u kome se vređaju kandidati za odbornike drugih stranaka, a koji ima potpis Dosta je bilo.

„Kao učesnici na ovim lokalnim izborima i kao građani, pre svega, oštro osuđujemo tu kukavičku i podlu nameru da kroz anonimno blaćanje ljudi, sve nas građane Vrbasa uvuku u vrtlog besmislenog predizbornog cirkusa! Kandidati sa liste Oslobodimo Vrbas i ostale četiri liste jesu naši politički takmaci, želimo da ih pobedimo na predstojećim izborima, ali u fer i poštenoj utakmici. Svi kandidati na lokalnim izborima su naše komšije i sugrađani, ravnopravni građani ovoga društva i niko nema prava da ih na ovaj način etiketira i bez dokaza optužuje za teška krivična dela“, rekli su u ovom Pokretu.

Grupa građana Dosta je bilo Vrbas zatražila je od policije da bez odlaganja utvrdi ko stoji iza ovih postupaka, ko je štampao i rasturao letak koji predstavlja urušavanje ove kampanje i uvredu ne samo za ljude koji su u njemu pomenuti, već i za sve pristojne i normalne građane Vrbasa, zaključili su u GG Dosta je bilo.