Nakon Sport kafea, u CFK “Drago Jovović” osavremenili i enterijer Kafe bara

Nekada prepoznatljiv po sapareima, Kafe bar potpuno je izmenjen, “osvežen” novim savremenim nameštajem, udobnim foteljama, stolicama i dvosedima. Pored redovnog održavanja, ulaganje u kompletan objekat je konstantno, a sve u cilju što boljeg pružanja usluga korisnicima. Zbog toga je osavremenjivanje neophodno kako u  izgledu i funkcionalnosti, tako i u restoranu sa novim menijem i raznovrsnim jelima i poslasticama.

“Centar za fizičku kulturu ‘Drago Jovović’ svakodnevno nastoji da poboljša nivo usluga koje pruža svojim korisnicima. Poslednja u nizu ideja koje smo realizovali jeste novi enterijer Kafe bara u sklopu restorana. Radovi na uređenju objekta se konstanto vrše, jedan posao vuče drugi, tako da se radovi stalno nadovezuju. Već smo u pripremi za sledeće poslove. Važno je da smo prepoznatljivi  po kvalitetu i dobroj usluzi, a cilj renoviranja jeste da se naši gosti osećaju još prijatnije. Smatram da smo uspešno ostvarili cilj, jer su komentari naših gostiju pozitivni”, kaže Ognjen Vasiljević, direktor CFK “Drago Jovović”.

U cilju bezbednosti pešaka, a najviše dece koja svakodnevno treniraju u Centru, uz put su postavljeni zaštitni parking stubići. Takođe, ispred smeštajnog objekta napravljena su dodatna parking mesta, sam smeštajni kapacitet je proširen za jedan apartman, a napravljena je veza između smeštaja i restorana(Sport kafe), tako da se uskoro očekuje da će i zvanično dobiti zvanje Hotela sa četiri zvezdice.  Inače, ova ustanova poznata je i po tome što podržava brojne humanitarne akcije, pojednice, sportske klubove  i udruženja,  to je tako od njenog osnivanja.