Radikali proslavili slavu

Opštinski odbor Srpske radikalne stranke obeležio je slavu Sveta Tri Jerarha u stranačkim prostorijama. Slava ove stranke okupila je članove kojih je, kako je istakao predsednik OO SRS Bojan Marković, u poslednje vreme sve više.
– Na prethodne izbore u našoj opštini, Srpska radikalna stranka je izašla sa 120 članova. Danas, posle dve godine, OO SRS ima preko 1.000 članova. Naša snaga je iz dana u dan sve veća – rekao je Marković.
Kada je reč o predstojećim izborima, on je izrarzio nadu da će i u Vrbasu biti raspisani lokalni izbori.
– Smatramo da bi to bilo jeftinije, a svakako i volja gradjana nije ista kao što je to bilo pre dve godine. Mi ćemo se potruditi da skinemo sadašnju garnituru sa vlasti kako bismo izvukli ovu opštinu „iz blata“. Mi možemo to da uradimo, pre svega, zato što nismo nikome dužni, nijednom pojedincu i nijednom tajkunu. Srpsku radikalnu stranku vode časni ljudi. Mislim da bismo mi jedini mogli da uredimo stvari kako u opštini, tako i u javnim preduzećima gde je stanje trenutno katastrofalno – naglasio je Marković.
Takođe, predsednik vrbaskih radikala je istakao da će, ukoliko bude lokalnih izbora, ova stranka nastupiti samostalno.
– Posle izbora sigurno je da nećemo ulaziti u koaliciju sa Srpskom naprednom strankom. Svim ostalim će biti pružena ruka za dogovor – rekao je Marković.


[cwa id=’str-vesti-14-naslova’]