Nov mobilijar za sedam igrališta

U okviru aktivnosti redovnog održavanja dečijih igrališta, na sedam igrališta u svim mesnim zajednicama o kojima brine Opštinska uprava Vrbas postavljen je nov mobilijar.

Mobilijar je postavljen  u Vrbasu na igralištu iza DDOR-a , u Njegoševoj , prko puta Medicinskog centra, u Kucuri, u Savinom Selu, u Ravnom Selu i u Bačkom Dobrom Polju. Investitor ovih radova je opština Vrbas. Posao nabavke i ugradnje mobilijara za igrališta dobila je firma „Kalcom“ iz Kraljeva. Sav mobilijar zadovoljava standarde za bezbednost SRPS 1176. Vrednost investicije opremanja igrališta sa mobilijarom iznosi 396.000 dinara sa PDV-om. Stručni nadzor ovih radova obavilo je Odeljenje za komunalne i građevinske poslove.

„Uskoro će se krenuti i sa radovima na redovnom održavanju svih 23 igrališta o kojima brine opština Vrbas. Postaviće se i table obaveštenja i urediti zelena površina na igralištima. Ovog leta postaviće se još dva nova igrališta u naseljenim mestima i jedna teretana na otvorenom, a lokacije će odrediti Opštinska uprava i mesne zajednice“, rekao je Milan Glušac zamenik predsednika opštine Vrbas.