Balkansko prvenstvo u kik boksu u Vrbasu – Srbija osvojila prvo mesto

Reprezentacija Srbije osvojila je prvo mesto na 13. Balkanskom prvenstvu u kik boksu, osdržanom proteklog vikenda u CFK “Drago Jovović” u Vrbasu. Drugo mesto osvojila je reprezentacija Bosne i Hercegovine, dok je Bugarska zauzela treće mesto. Na prvenstvu se okupilo 170 učesnika iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Slovenije i Bugarske. Učesnici u muškoj i ženskoj konkurenciji takmičili su se u tri discipline: K-1, low kick i kick light contact. Tehnički organizator Balkanskog prvenstva je Klub borilačkih sportova Vrbas.

“Publika je imala priliku u Vrbasu da vidi odlične borbe u muškoj i ženskoj konkurenciji. Takmičenje je prošlo u fer sportskoj borbi, i mi kao domaćini treba da budemo zadovoljni. Posebno bi se zahvalio rukovodstvu CFK  i lokalnoj samoupravi koji su omogućili da se ovo prvenstvo održi u Vrbasu”, rekao je Dušan Kilibarda iz kluba BS Vrbas.

Balkansko prvenstvo otvorio je dr Borislav Pelević, predsednik Srpske i  Svetske kik-boks organizacije i u ime domaćina Milan Glušac, zamenik predsednika opštine Vrbas.

Kik Boks 1