Rukometni kamp “Guliver 2016” – preko 150 polaznika iz Vojvodine

Besplatan kamp za mlade rukometašice i rukometaše „Guliver 2016“ počeo je sa radom u Vrbasu. Ove godine prijavljeno je preko 150 polaznika, uglavnom iz Vojvodine. Kamp je svečano otvorio nekadašnji reprezentativac i član opštinskog veća za sport opštine Vrbas, Jovan Kovačević. Učesnicima su se na otvaranju obratili direktor kampa, Milutin Perunović, i generalni sekretar RSV, Slobodan Višekruna.

Direktor kampa Milutin Perunović pozdravio je sve učesnike i poručio im da nikad ne odustaju od svojih ciljeva.  „Deco, trudite se, radite i nikad ne odustajte. Kad god pomislite da ste dosegli maksimum, znajte da možete još bolje” – rekao je Perunović.

Guliver 1Guliver 3

Generalni sekretar RSV Slobodan Višekruna naglasio je da je veoma bitno imati sistem rada u kome će deca učiti od najboljih. “Već četvrti put smo zajedno na otvaranju kampa, koji je organizovan na vrlo visokom nivou. Najbitnije je da postoji jasan sistem rada i da deca mogu da uče od svojih idola, nekadašnjih i sadašnjih reprezentativaca” – istakao je Višekruna.

Kamp “Guliver” održava se četvrti put, a Rukometni savez Vojvodine poklonio je lopte kao znak podrške ovakvom načinu rada sa mlađim kategorijama.

Guliver 2