Uređenje zemljanih puteva na tri lokacije u Vrbasu

Radovi na uređenju zemljanih puteva i površina tucaničkim zastorom na teritoriji opštine Vrbas, počeli su juče. U ovoj fazi radovi se izvode na tri lokacije u Vrbasu. Na delu ulice Miletićeve (kod stadiona na Šlajzu) biće tucanički uređeno 800 m2 puta, u Ulici 8. marta površini od 115 m2, a u Bloku 70 biće uređeno 170 m2 puta.

Ukupna vrednost radova iznosi 898.758 dinara sa PDV-om. Investitor radova je opština Vrbas, a izvođač DOO „DTD Vodoprivredno“ iz Sente. Stručni nadzor radova će vršiti Odeljenje za komunalne i građevinske poslove opštinske uprave Vrbas.

“Završetak radova na sve tri lokacije očekuje se do 20.septembra. Za drugu fazu, za ove radove, iz opštinskog budžeta je obezbeđeno 1.200.000 dinara, gde se očekuje da budu uređeni zemljani putevi nasipanjem tucanikom površine od oko 1.500 m2. Ovi radovi izvešće se do kraja tekuće godine, a lokacije će biti dogovorene sa mesnim zajednicama u skladu sa prioritetima”, rekao je Igor Milović, rukovodilac Odeljenja za komunalne i građevinske poslove opštinske uprave Vrbas.