KMF „Leteći Holanđanin“ (VS) – KMF „Smederevo“ (SD) 5:5

Meč domaćih „Letećih Holanđana“ i njihovih smederevskih takmaca, završen je nerešenim rezukltatom 5:5, odnosno 2:5 na poluvremenu. Na utakmici,  odigranoj u vrbaskoj hali CFK ,,Drago Jovović“, pred oko 600 gledalaca, strelci su za „Leteće“ bili Živkucin (u 12. i 18. min), Arvaji (u 23. min), Stanić (u 25. min) i Bodonji (u 38. min). Za goste su poentirali Knežević (u 1. min), Đorđević (u 6. 9. i 12. min) i Marašević (u 19. min).

„Prisustvovali smo utakmici sa dva, totalno različita poluvremena. Ekipa domaćih „mora“ biti zadovoljna krajnjim rezultatom, ali ostaje žal za lošim otvaranjem meča, lošim pristupom, odnosom i igrom tokom većeg dela prvog poluvremena, dok im se za drugo poluvreme nema šta zameriti. Moraju se pohvaliti sjajna želja, borba i karakter ekipe u drugom poluvremenu meča, gde su domaći dominirali, stvarali šanse i što je najbitnije, postizali golove iz istih“, čuli smo u Klubu domaćinu.

Iz ovog Kluba još dodaju da za naredno 8. kolo Prve futsal lige Srbije, ekipa KMF „Leteći Holanđanin“ putuje na teško gostovanje u Blace, ekipi tamošnjeg KMF „Jastebac“.