MK “Paradiso“ u novogodišnjoj akciji – Slatkiši za svu decu

Humanitarnom akcijom članovi Moto kluba „Paradiso“ iz Vrbasa proslavili su danas prvu godišnjicu od osnivanja. Na Trgu Nikole Pašića u centru grada, uz novogodišje rekvizite, delili su deci slatkiše i balone, a odraslima hemijske olovke, okvire za tablice automobila…. Nakon toga odigrana je novogodišnja predstava za decu. Ovoj humanitarnoj novogodišnjoj akciji pridružili su se i članovi Foto kino kluba „Vrbas“.

MK „Paradiso“ osnovan je pre godinu dana i okuplja 50 članova. Ovo im je prva humanitarna akcija u okviru koje je podeljeno 60 paketića za mališane iz Udruženja „Multiart“ i za decu iz socijalno ugroženih porodica, i decu romske populacije. Novogodišnje druženje u centru, članovi MK „Paradiso“ organizovali su uz pomoć sponzora.

„Dodelili smo 60 paketića, obišli smo decu iz socijalno ugroženih porodica, decu romske populacije i odneli im poklone. Na Trgu u centru sva deca, a i njihovi roditelji dobili su slatkiše i poklone. Odlučili smo da na ovaj način obeležimo prvu godinu od osnivanja, to nam je prva humanitarna akcija, a tokom naredne godina potrudićemo se da ih organizujemo više“, rekao je Miloš Bjelivuk, član MK „Paradiso“.

Gosti ove akcije bila su deca iz Udruženja „Multiart“. „Fantastična je akcija i sama ideja, ovo su divni ljudi, a za opštinu Vrbas ovakvi klubovi predstavljaju benefit“, rekao je Boris Bjelović iz Udruženja „Multiart“.