Saša Radulović razgovarao sa građanima u Vrbasu

Lider  Pokreta Dosta je bilo, Saša Radulović, prošetao je danas centrom Vrbasa i tom prilikom razgovarao sa građanima. On je pozvao građane da izađu na predsedničke izbore 2. aprila, ali i na lokalne koji će se u Vrbasu održati 23.aprila.

„Trebaju nam promene, jer je prethodna vlast pokalzala da loše vodi državu.  U proteklom periodu državna zemlja data je stranim investitorima, tajkunima i velikim korporacijama, umesto domaćim poljoprivrednicima. Na ovim izborima građani imaju priliku da daju otkaz Vučiću, i da konačno državu vratimo građanima, jer je ovo naša zemlja“, poručio je Radulović.

Govoreći o predstojećim lokalnim izborima, on je naveo da je u Vrbasu kao i u celoj Srbiji problem partokratija.

„Stranačko zapošljavanje je veliki problem. Opštinu vode nestručni ljudi, koji su partijski zaposleni. Kod nas, na žalost u politiku ulaze neostvareni ljudi, pa se kroz politiku obogate, dok naša najpametnija deca nemaju posao i odlaze u inostranstvo. Borimo se protiv pretvaranja građana Srbije u jeftinu radnu snagu i da nam deca žive van zemlje. Srbija je lepa i bogata zemlja, ali imamo nesposobnu vlast, i tako je već godinama unazad“, rekao je Radulović.