Pokret socijalista pokrenuo inicijativu za otvaranje kancelarije PIO fonda u Vrbasu

Predstavnici Opštinskog odbora Pokreta socijalista Vrbas na današnjoj konferenciji za štampu pozvali su svoje članove, glasače i simpatizere da 2. aprila izađu na izbore za Predsednika Republike Srbije i svoj glas daju Aleksandru Vučiću.

“Reforme koje su pokrenute, ugled koji naša zemlja uživa u svetu u protekle tri godine, ne sme se zaustaviti. Dobili smo, kao zemlja, sva moguća priznanja od relevantnih činilaca na svetskoj političkoj i ekonomskoj sceni. Nisu nam potrebni neuspeli politički, a ni ekonomski eksperimenti, kojih smo se nagledali u protekloj deceniji. Trend rasta počeo je pre tri godine, kada je na čelo Vlade Republike Srbije došao Aleksandar Vućić”, rekla je Diana Milović, šefica Izbornog štaba OO PS Vrbas i dodala da svi znaju da je Pokret Socijalista, koga predvodi Aleksandar Vulin, najpouzdaniji partner SNS i predsedniku Aleksandru Vučiću, a da je zajednička saradnja u Vladi Republike Srbije, kao i u Pokrajinskoj Vladi bazirana na uzajamnom poverenju i maksimalnoj posvećenosti u radu, i da će se ta saradnja nastaviti u Vrbasu.

Predrag Radović, zamenik šefa Izbornog štaba PS Vrbas, rekao je da je jedna od prvih inicijativa koju sprovodi PS jeste otvaranje kancelarije PIO fonda u Vrbasu.

“Preko 1.500 naših sugrađana godišnje ide na lekarske preglede, odnosno na veštačenje, u Novi Sad, kako bi ostvarili pravo na invalidsku penziju ili tuđu negu i pomoć. Potpisima za ovu inicijativu možemo obezbediti da se otvori kancelarija pokrajinskog PIO fonda u Vrbasu, i da građani radi ostvarivanja invalidske penzije ili ostvarivanja sredstava za tuđu negu neće morati da putuju. Otvaranje kancelarije je važno jer se radi o ljudima koji su uglavnom nepokretni”, rekao je Radović.