Aleksandar Vučić osvojio 54,53 odsto glasova u opštini Vrbas

U opštini Vrbas prema prvim nezvaničnim rezultatima, predsednički kandidat Aleksandar Vučić osvojio je 54,53 odsto glasova, saopštili su iz Izbornog štaba SNS u Vrbasu. Kandidat Saša Janković, osvojio je 15,27 odsto, Luka Maksimović (Ljubiša Preletačevć –Beli) osvojio je 9,17 odsto glasova, dok je za kandidata SRS dr Vojislava Šešelja glasalo 6,24 odsto birača. Ostali predsednički kandidati imali su ispod 5 odsto glasova. Prema rečima Milana Glušca, iz Izbornog štaba SNS, ovaj rezultat je ohrabrujući.

“Pre svega želim da se zahvalim građanima opštine Vrbas, koji su prepoznali energiju Aleksandra Vučića, jer će on biti sigurno odličan predsednik Srbije. Verujem da će opravdati sva naša očekivnja. Nama ovaj rezultat daje vetar u leđa za predstojeće lokalne izbore. Očekujem da će građani opštine Vrabas i na lokalnim izborima 23. aprila, glasati za listu Srpske napredne stranke, koju čine mladi i sposobni ljudi, spremni za unapređenje naše lokalne zajednice”, rekao je Glušac.

Na 36 biračkih mesta u Opštini Vrbas pravo glasa imalo je 35.917 punoletnih građana opštine Vrbas, a glasalo je 62,1 odsto birača.