Priznanje Društvu inženjera i tehničara Vrbasa

Društvu inženjera i tehničara Vrbasa Upravni odbor Saveza inženjera i tehničara Srbije, dodelio je pohvalnicu za dosadašnji rad, koja je uručena predseniku DITV-a Igoru Miloviću. Kako je napisano u odluci o ovom priznanju, ono se dodeljuje „za uspešan rad na ostvarivanju osnovnih ciljeva i zadataka SITS datih u statutu ovog Saveza i postignutu dobru saradnju sa lokalnom samoupravom opštine Vrbas“.

„Kao jedna od najmlađih kolektivnih članica SITS, krovne organizacije svih inženjersko-tehničarskih organizacija Republike Srbije, ovo priznanje za naš dosadašnji rad na promovisanju ideja IT organizacije, kao i nizom aktivnosti i inicijativa koje smo pokrenuli u ove četiri godine otkada smo osnovani, shvatamo kao podsticaj za naš dalji rad na edukaciji naših članova i doprinosu razvoja sredine u kojoj živimo i radimo“, naznačio je predsenik DITV-a.​

Nagradu su uručili novoizabrani predsednik SITSA-a, dr Igor Marić, predsednik Društva arhitekata Srbije i generalni sekretar SITS-a prof.dr Časlav Lačnjevac na Skupštini SITS-a, održanoj 31. marta u Beogradu u Domu inženjera „Nikola Tesla“.