Podrška Glavnog odbora Vrbaskom SPS

Aleksandar Antić, potpredsednik Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije, danas je posetio Opštiniski odbor SPS, i poručio da na predstojećim lokalnim izborima, koji će se u Vrbasu održati 23. aprila, imaju sve preduslove da osvoje najviše glasova.

“Ovo je najbolji, najakivniji i najmasovniji Opštinski odbor SPS u Vojvodini. Posebno mi je drago što je aktivna omladina i što se članstvo konstantno podmlađuje. Spoj iskustva i mladosti je dobitna kombinacija. Došao sam da im dam punu podršku u ime Glavnog odbora SPS”, rekao je Antić.

Marjana Maraš, predsednica OO SPS, i prva na listi kandidata za odbornike u lokalnom parlamentu, predstavila je Antiću odborničku grupu i listu kandidata SPS.

“Izuzetno smo ponosni na kandidate koji čine našu listu. Među njima je 24 visokoobrazovanih, šest je mlađe od 30 godina, a od 36 kandidata, 12 su žene. Naš odbor veliku pažnju posvećuje ženama, imamo izuzetno aktivnu omladinu i sprovodimo niz akcija tokom cele godine, neke su tradicionalne, a uvodimo i nove, većina naših akcija nema veze sa predizbornom kampanjom. Uvek smo tu za građane, otvoreni smo za saradnju, kako u gradu tako i u naseljenim mestima. Građani to prepoznaju, tako da nam se često obtraćaju sa različitim problemima, koje mi pokušavamo da rešimo”, rekla je Marjana Maraš i dodala da OO SPS očekuje pobedu na predstojećim lokalnim izborima.