Radikali pozivaju građane da izađu na izbore

OO SRS poziva sve građane Vrbasa da izađu na izbore 23. aprila, jer su bitni rezultati izbora za sve građane koji žive u ovoj opštini, poručio je Bojan Marković, lider radikala, na danas održanoj konferenciji za medije. Bitno je da izađu i oni koji ne izlaze da u ovom gradu ne bi vladale familije, čiji članovi porodica su jedini zaposleni, a ostali građani žive u agoniji, nastavio je Marković.

“Glavni cilj ovih izbora da se zaustavi vladavina SNS-a i SPS-a, da njihov izborni rezultat bude ispod pedeset posto i da se razbije taj bračni par čiji članovi su pre podne zaposleni, a popodne prelepljuju jedni drugima plakate. Rezultat njihove vladavine su zatvorena preduzeća Informativni centar, Direkcija, upropašćavanje JP Vrbas-prevoza i Standarda, upošljavanja njihovih ljudi uglavnom sa strane,” podvukao je Marković.

Pomenuo je i one iz DS, nazivajući ih lopovima koji su su abolirani, dok narod gladuje. Osvrnuo se i na pojavu, kako kaže, kupovine glasova za „crvenu“, zaključujući da OO SRS moli sve da izađu na glasanje, daju glas radikalima, koji će im garantovati zaštitu na poslu u javnim preduzećima, bez obzira u kojoj su stranci, da neće biti šikanirani, i terani na sakupljanje glasova, na mitinge, potncirajući na tome da je SRS stranka koja je pokazala svoju doslednost i nikada nije menjala dresove.

Dušan Kilibarda, zamenik predsednika OO SRS, čestitajući građanima predstojeće uskršnje praznike, rekao je, da će SRS formirati svoj Antikorupcijski tim kada dođe na vlast, pitajući se šta je taj tim do sada radio na lokalu i koga je procesuirao, dok je opština u velikim dugovima, a za to niko nije odgovarao. Na kraju Kilibarda je poručio da OO SRS ne želi da ima učešće u vlasti sa SNS i SPS.