Bavićemo se socijalnom politikom, poručio Pokret socijalista na završnoj konvenciji

Na završnoj konvenciji održanoj u Bioskopu “Jugoslavija“, svoje kandidate svečano je još jednom predstavio OO Pokret socijalista Vrbas. Ovoj konvenciji pre održavanja lokalnih izbora, koji će u Vrbasu biti održani u nedelju, 23. aprila, prisustvovao je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

„Iskreno se radujem svakim izborima. Građani Vrbasa će imati još jednu priliku da kažu šta misle. Izbori su uvek dobra prilika da građani kažu šta misle o ljudima koji su na vlasti, kao i onima koji žele da budu u vlasti. Na lokalnim izborima očekujem da će Pokret socijalista ostvariti dobar rezultat i da će ubuduće učestvovati u radu lokalne samouprave. Ponosni smo što smo bili deo koalicije koja je izabrala predsednika Aleksandra Vučića, a bićemo ponosni i na svaki rezultat koji Pokret socijalista ostvari u Vrbasu“, rekao je Vulin.

Prvi na listi kandidata PS, dr Milutin Mrkša, zahvalio svim građanima u opštini Vrbas koji su podržali i prepoznali ideju Pokreta socijalista i učestvovali u formiranu opštinskog odbora u novembru prošle godine. “Iako je bilo teško skupiti potpise zbog samo jednog notara u gradu, mi smo to u rekordnom roku uradili i za to dugujemo veliku zahvalnost građanima koji su nam dali podršku. Ova kampanja je, bar što se tiče Pokreta socijalista, bila fer i korektna. Mi smo uradili jednu veoma dobru stvar za ovo vreme, pokrenuli smo inicijativu za otvaranje kancelarije za medicinsko veštačenje u PIO fondu u Vrbasu, i uspeli smo inicijativu da sprovedemo u delo, tako da je ova kancelarija otvorena 11. aprila. Večeras su predstavljeni naši kandidati, a građani od nas mogu da očekuju pre svega iskrenost i rad, nećemo se lažno predstavljati i obećavati ono što ne možemo da ispunimo. Bavićemo se, pre svega, socijalnom politikom, čije smo resore preuzeli na republičkom i pokrajinskom nivou“, kaže Mrkša.