Urologiji OBV donirano 60 kompleta posteljine

Danas je Odeljenje urologije Opšte bolnice Vrbas bogatije za 60 kompleta posteljine koje je zaposlenima na ovom Odeljenju uručila Marjana Maraš, članica Privremenog organa opštine Vrbas, narodna poslanica i predsednica Opštinskog odbora SPS Vrbas. Maraš je sa saradnicima obišla Odeljenje urologije. Goste je primio v.d. direktor OBV dr Milan Popov, a na donaciji se zahvalio i načelnik Urologije dr Dragan Rokvić.

“U ime pacijenta i u ime osiguranika koji borave na našem odeljenju želim da iskažem zahvalnost, kao i u ime zaposlenih i u svoje lično ime, povodom ove donacije koja će značiti puno u održavanju higijene i reda i poboljšanju uslova za boravak pacijenata koji su oboleli od uroloških bolesti”, kazao je dr Rokvić.

Marjana Maraš naglasila je da je razlog posete donacija u vidu 60 kompleta posteljine kao vid zahvalnosti i dobre saradnje sa zaposlenima na Urološkom odeljenju, kao i sa ostaliim odeljenjima i službama, ali  i sa menadžmentom OBV.

”Zdravstvena usluga na Urologiji je na visokom nivou, ali bih posebno istakla ljubaznost i predusretljivost medicinskih sestara, lekara i ostalih. Ponekad je upravo pristup pacijentima od presudnog značaja da se pacijenti osećaju sigurnije, što se svakako reflektuje i na krajnji ishod lečenja”, dodala je Maraš.