Uspeh ekipe CFK na 16. Sportskim susretima u Kladovu

Ekipa Centra za fizičku kulturu „Drago Jovović“, učestvovala je na 16. Sportskim susretima asocijacije sportskih centara Srbije, održanim od 24. do 26. maja u Kladovu. Učestvovalo je 10 sportskih centara i to Vojvodina Novi Sad, Kikinda, CFK Vrbas, Čair Niš, Lazarevac, Užice, Leskovac, Smederevo, Borik Banja Luka i Čajetina. Ekipa CFK „Drago Jovović“ iz Vrbasa, osvojila je ukupno devet medalja. U  ekipnim sportovima osvojili su četiri zlatne medalje, i to u malom fudbalu, odbojci, muškom i ženskom kuglanju, srebrnu u plivanju, dve bronzane medalje i to žene u pikadou i muškarci u stonom tenisu. 

Pojedinačne medalje osvojili su u kuglanju Dragan Mitić zlatnu medalju, Hajrudin Obuća srebrenu, a u streljaštvu Jelena Beljkaš osvojila je srebro.

„Još jednom se pokazalo jedinstvo i kolegijalnost među učesnicima Centra za fizicku kulturu, što je i ovaj put nagrađeno uspesima.Treba naglasiti  da je naš Centar za fizicku kulturu imao svega 19 učesnika u samo devet disciplina od mogucih 18 i kao takav zauzeo visoko četvrto mesto u ukupnom plasmanu sa 52 boda”, rekao je nakon sportskih susreta Andrej Lenđer, administrator za inf. tehnologije u Centru.

Inače, prvo mesto zauzeo je Sportski centar iz Lazarevca sa 75 bodova, dok je drugi centar iz Novog Sada (Vojvodina) sa 59 bodova, a treći centar iz Čajetine sa 53 boda.