Četvrti dobrotvorni bal OŠ „Bratstvo jedinstvo“- Jačanje veza i pomoć školi

U toku su završne pripreme za četvrti dobrotvorni bal koji organizuje Osnovna škola „Bratstvo jedinstvo“ iz Vrbasa. U pitanju je manifestacija od čijeg prihoda se obezbeđuju neophodna sredstva za rad škole. Organizatori ovih dana kontaktiraju sa potencijalnim donatorima radi obezbeđivanja novčanih nagrada. Ova manifestacija je jedinstvena u opštini Vrbas, a donatori, roditelji i prosvetni radnici rado učestvuju.
Prihodom od prvog bala, postavljene su keramičke pločice u holu škole, od drugog bala obezbeđene su trakaste zavese u svim učionicama, prošle godine uz robnu donaciju, renovirani su dečiji toaleti. O utrošku sredstava od prihoda ovogodišnjeg bala, odlučiće Savet roditelja i Školski odbor, u skladu sa prioritetima škole.

„Svrha bala je, pored pomoći školi, i druženje i jačanje veza na relaciji roditelj nastavnik. Bal je, takođe, podržan od strane mnogobrojnih prijatelja naše škole, društveno odgovornih firmi, lokalne samouprave, medija, kolega iz drugih škola naše opštine, kolega iz predškolskih ustanova, kolege iz Školske uprave Novi Sad i mnogih drugih“, rekla je Slavica Šestović, direktorka škole.

Četvrti dobrotvorni bal će se održati u subotu, 14.oktobra u hotelu „Bačka“.