Popusti od 3 i 5% za redovne izmirioce grejnih usluga

Na predlog Nadzornog odbora JКP Standard, Opštinsko veće Vrbasa, odobrilo je popust od pet, odnosno tri procenata korisnicima komunalne usluge snabdevanja toplotnom energijom koji blagovremeno izmiruju svoje obaveze. Popust važi od oktobarskih računa. 

„Svim fizičkim licima korisnicima grejnih usluga koje pruža JКP Standard odobrava se popust u slučaju blagovremenog izmirenja dospelih obaveza za redovne usluge u valuti plaćanja.
Popust od 5% odobrava se korisnicima koji naknadu isporuke toplotne energije plaćaju po utrošku, na iznos varijabilnog dela naknade za utrošenu količinu energije za tekući mesec, za vreme trajanja grejne sezone, u slučaju blagovremenog izmirenja dospelih obaveza za redovne usluge u valuti plaćanja.
Popust od 3% odobrava se korisnicima koji naknadu za isporuku toplotne energije plaćaju po m², na iznos računa za tekući mesec, u slučaju blagovremenog izmirenja dospelih obaveza za redovne usluge u valuti plaćanja. Odluka će se primenjivati počev od računa za oktobar 2017. godine“, saopštavaju iz JKP Standard.