Kompanija “Delphi” traži radnike

Iz kompanije “Delphi”, jedne od najvećih svetskih kompanija u oblasti dobavljača automobilske industrije, pozivaju nezaposlene stanovnike opštine Vrbas da se jave za intervju za eventualno zaposlenje. Iz kompanije su saopštili da planiraju širenje, pa su im neophodni novi radnici.

Zainteresovani mogu tokom novembra svakoga utorka od 17.00, i svakog petka od 10.00 časova, doći u Opštinsku upravu Vrbas gde će biti organizovana Otvorena vrata, za one koji žele da se upoznaju sa ponudom kompanije „Delphi“ i uslovima za zapošljavanje.

„Onima koji žele karijeru u našoj kompaniji nudimo redovnu i sigurnu platu, plaćene troškove toplog obrola i regresa, organizovan prevoz do posla, osmočasovno radno vreme sa pauzama, mogućnost napredovanja i nagrađivanja, organizovane obuke“, navodi se u pozivu.

Do sada je u ovoj fabrici priliku za rad dobilo oko 500 stanovnika opštine Vrbas. Prema rečima Milana Glušca, predsednika opštine, “Delphi” je kompanija koja brine o svojim zaposlenim i sklapanje radnog odnosa obostrani je interes i novog radnika i poslodavca. “Svoj interes u novim zapošljavanjima ima i opština Vrbas jer se na taj način, na osnovu poreza na zarade, puni i budžet lokalne samouprave i tako otvaraju mogućnosti da dodatno ulažemo u razne projekte razvoja”, rekao je Glušac.