Dan škole OŠ “Petar Petrović Njegoš” – 66. rođendan

Nizom događaja učenici i zaposleni u Osnovnoj školi „Petar Petrović Njegoš“, obeležili su  Dan škole. Program je bio organizovan tri dana od 1. do 3. novembra. Održan je koncert učenika Osnovne muzičke škole iz Vrbasa, zatim svečana priredba za đake, a u okviru centralne proslave pored svečane priredbe, održana je i izložba Udruženja likovnih umetnika Vrbasa i učenika  škole.

“Ovu školsku godinu otpočeli smo u lepšoj, toplijoj i funkcionalnijoj školi, zahvaljujući podršci Kencelarije za upravljanje javnim ulaganjima Vlade republike Srbije, podršci opštine Vrbas, timu stručnjaka za energetsku efikasnost i nadzornom odboru”, rekla je vršilac dužnosti direktora OŠ “Petar Petrović Njegoš”, Biljana Rašković i poželela učenicima da im škola bude mesto znanja, ali i mesto druženja i radovanja. “Poštovanim kolegama želim da i dalje neguju ljubav prema svom pozivu i da dostojanstveno brane radom i dobrim rezultatima svoju profesiju”, poručila  je Rašković.

Koordinatorka svečane priredbe bila je profesorka Vesna Kilibarda, a proslavi su prisustvovali mnogobrojni gosti iz školske uprave, lokalne samouprave, predstavnici ambasade i konzul Crne Gore, kao i predsednik Nacionalnog savjeta.