Zaposleni PP „Sava Kovačević“ takmičili se u kuvanju ribljeg kotlića

Šesto tradicionalno takmičenje u kuvanju ribljeg kotlića održano je juče u organizaciji PP „Sava Kovačević“. Takmičenje se uvek priređuje po završetku poljoprivrednih radova u ovoj firmi. Učešće je uzelo 25 ekipa ili 175 takmičara iz redova zaposlenih preduzeća koje ukupno zapošljava tristotinak radnika.

„To znači da u takmičenju u kuvanju kotlića učestvuje više od polovine zaposlenih, kao i ekipa sastavljena od naših penzionera koja nam se pridružuje svake godine. Uz podršku poslodavca, ovu aktivnost organizuje sindikat. Posle 11 meseci rada, ovo je dan odmora, druženja i relaklsacije“, rekao je Radomir Jovanović Vrabac, predsednik sindikata Nezavisnost u ovom poljoprivrednom preduzeću.

Zaposleni iz svih pet proizvodnih celina PP „Sava Kovačević“ – Ratarstva, Voćarstva, Doradnog centra, Farme i Mlekare, nadmetali su se u CFK „Drago Jovović“ za jedan od tri pehara koja se dodeljuju najboljim kuvarima. Ovogodišnja manifestacija privukla je širu pažnju, pa joj je prisustvovala i ekipa emisije Radiotelevizije Vojvodine „Petkazanje“ na čelu sa poznatim novinarom Borom Otićem.