Lokalni odbor SNS predao listu kandidata za izbore za Savete MZ

Listu kandidata za Savete mesnih zajednica, koji će u opštini Vrbas biti održani 31. decembra, prvi je predao lokalni odbor Srpske napredne stranke. Komisiji za sprovođenje izbora za Savete MZ naprednjaci su podneli sinoć, ubrzo nakon završene sednice SO.

Prema rečima Sanje Žigić, poverenice OO SNS Vrbas, u kratkom roku predstavnici vrbaskih naprednjaka su skupili potpise i još jednom pokazali da imaju veliku podršku građana.

“Pokazali smo da smo dobro organizovani i da imamo veliku podršku građana naše opštine. Na našim listama nisu samo kandidati SNS-a, tu su i nestranačke ličnosti, članovi SRS-a, PUPS-a, SVM-a i SDPS-a, svi oni koji su prepoznali da je program i politika SNS-a i našeg predsednika Aleksandra Vučića pravi put oporavka Srbije i njenog razvoja. Očekujemo ubedljivu pobedu naših kandidata i zahvaljujemo se građanima na podršci, kandidatima ispred čijeg imena će stajati ime Srpske napredne stranke, kao i aktivistima SNS-a koji su se angažovali da sve obavimo i predamo u rekordnom roku”, kazala je Žigić.