Radikali obeležili stranačku slavu

U prostorijama Opštinskog odbora Srpske radikalne stranke juče su članovi i simpatizeri stranke obeležili slavu Sveta tri jerarha. Predsednik OO SRS Vrbas, Bojan Marković, čestitao je slavu svim članovima stranke kao i svim građanima koji obeležavaju Sveta tri jerarha.

Prema njegovim rečima, kao i prošle godine, i ove godine stranačka slava obeležena je u najužem krugu, a biće prikupljen novac koji će biti uručen za izgradnju Hrama u centru Vrbasa. Posle osam godina, OO SRS Vrbas obeležava slavu kao deo vladajuće koalicije.

„Osam godina Srpska radikalna stranka u Vrbasu je bila u redovima opozicije, a od nedavno činimo deo vladajuće koalicije sa dva odbornika u Skupštini opštine. Naša načela i principi ostali su isti. Borićemo se za bolji život građana. Naši predstavnici su u resorima obrazovanja i komunalija i nadam se da će maksimalno svojim zalaganjem uspeti da unaprede ove oblasti. Jasno je da ne možemo očekivati velike promene, ali ćemo se turditi da maksimalno rad u svim oblastima gde to i možemo“, rekao je Marković.