Zamenik Pokrajinskog sekretara za obrazovanje u poseti Vrbasu

Danas je u Vrbasu boravio zamenik pokrajinskog sekretara za obrazovanje, upravu, propise i nacionalne manjine Milan Kovačević  i tom prilikom obišao tri obrazovne ustanove, a zatim se sastaosa predsednikom opštine Vrbas Milanom Glušcem.

„Ustanove koje smo posetili su u dobrom stanju, a posebno mi je zadovoljstvo što smo primljeni u vrbaskoj Gimnaziji koje sledeće godine slavi 210 godina postojanja. Vidi se da lokalna samouprava ulaže u objekte i podržava sistem obrazovanja, oprema ih i obnavlja, a to su mi potvrdili i direktori škola“, ocenio je nakon sastanka zamenik pokrajinskog sekretara za obrazovanje Milan Kovačević, kiji je, osim Gimnayije, posetio i osnovne škole „Bratstvo jedinstvo“ i „Petar Petrović Njegoš“.

Na sastanku u opštini istaknuto  je da odlična saradnja lokalne samouprave i Pokrajinskog sekretarajata za obrazovanje, upravu, propise i nacionalne manjine daje odlične rezultate, te da je potrebno u narednom periodu osmisliti projekte koji će otkloniti sve nedostatke u ustanovama obrazovanja.