Fešta za najmlađe Savinoselce na početku nove školske godine

Tramboline, tobogani, ringišpil, gumeni dvorci i poni konjići, uz osveženje, slatkiše i peciva,  bili su prvog dana septembra na raspolaganju svoj deci Savinog Sela, a za to se potrudila tamošnja Mesna zajednica, koja je na nedavno uređenim sportskim terenima organizovala „Dan za pesmu i igru“. Želja im je, kako kažu,  da ova manifestacija za najmlađe sugrađane  preraste u tradicionalno okupljanje pred početak školske godine.

„Ne postoji lepša slika od raspevane, razigrane i nasmejane dece koja šalje divnu poruku iz Savinog Sela. Jedinstvom, slogom, dobrom voljom bojimo najlepšim bojama detinjstva naše dece. Mesna zajednica je pokazala da je kuća svih svojih Savinoselaca i da je problem svakog našeg sugrađanina problem svih nas. Uvek ćemo biti adresa na koju mogu da se jave svi naši sugrađani da zajedničkim snagama planiramo neka nova druženja i aktivnosti kojima ćemo našu decu usmeravati ka sportskim terenima“, istakla je Jovana Vujtović, predsednica mesne zajednice Savino Selo.

Kako je Vujtović još dodala, mesna zajednica se potrudila da obraduje decu i pokaže da je briga o najmlađima prioritet zajednice  i da su njihove potrebe uvek ispred svih ostalih potreba društva.