Bokseri „Čarnoka“ treći na tabeli Regionalne lige Vojvodine u boksu

Na devetom kolu Regionalne lige Vojvodine u boksu, koje je proteklog vikenda održano u Somboru, članovi vrbaskog Bokserskog kluba „Čarnok“ osvojili su zapažene rezultate.  Klub iz Vrbasa na takmičenju u Somboru predstavljali su Dajana Grmuša, Stefan Camović, Dušan Drinčić i Damir Jajić.

„Camović i Jajić su ostvarili pobede, dok je ostatak ekipe ostao bez odličja. Ali, već predstojećeg vikenda očekuje ih popravni ispit u Кikindi. Ovo je bilo veoma značajno takmičenje za naš klub, jer nismo učestvovali u poslednja tri kola, pa smo sa druge, prešli na petu poziciju na tabeli. Ovo nadmetanje nam je obezbedilo plasman na treće mesto“, kaže predsednik BК „Čarnok“ Željko Žmukić.

Do kraja godine, pored takmičenja u Kikindi, vrbaske boksere očekuje učešće na Memorijalnom turniru „Dušan Božanić Tredža“ u Novom Sadu.

„Zbog nedostatka novca, nismo učestvovali na svim takmičenjima tokom ove godine, ali uprkos tome, zadovoljni smo postignutim rezultatima. Za boksere ne postoje novogodišnji praznici, jer teku intenzivne pripreme za Кup nacija u boksu za žene koji je zakazan za 10. januar“, rekao je Žmukić.