Tri zlata i srebro za boksere BK „Čarnok“

Mladi  bokseri iz Bokserskog kluba “Čarnok“ Vrbas završili su 2018. godinu osvojivši tri zlata i dva pehara za najbolje boksere u svojim kategorijama. U sportskoj hali „Jezero“ u Kikindi održano je tradicionalno boksersko takmičenje „Kikindska zlatna rukavica“ i 10. kolo Prve lige Sever. Bokserski klub „Čarnok“  prijavio je veliki broj takmičara, ali samo četvoro je bilo upareno i našlo svog protivnika. Za Vrbas su nastupali Stefan Camović, Dajana Grmuša, Dušan Drinčić i Damir Jajić.

U kategorji školaraca do 50 kg, Damir Jajić je jednoglasnom odlukom sudija  savladao Stefana Vukovića iz BK „Sombor“ i uzeo zlatnu medalju. U konkurencijii juniora do 57 kg Stefan Camović, reprezentativac Srbije, prvak Srbije i osvajač Juniorskog kupa nacija u Vrbasu, apsolutno je domnirao nad protivnikom Nazifom Sejdi iz BK „Vojvodina“ i jednoglasnom odlukom sudija osvojio zlato.

U konkurenciji devojaka do 51 kg Dajana Grmuša je bila lošija od svoje protivnice Ivane Potkonjak iz BK „Patriote“ i uzela je srebrnu medalju. Još jedan član „Čarnoka“ se susreo sa takmičarem BK  „Vojvodina“. Reč je  o junioru Dušanu Drinčiću koji je boksovao protiv Laza Botića i jednoglasnom odlukom sudija proglašen je za pobednika i uzeo je zlatnu medalju. Ukupan bilans ovo četvoro takmičara su tri zlatne medalje i jedno srebro, kao i dva pehara za najbolje takmčare u svojoj kategoriji koji su pripali Stefanu Camoviću i Damiru Jajiću.