Heart Rock Fest na Gradskom stadionu – Muzika i humanost po treći put

U subotu je na Gradskom stadionu u Vrbasu održan treći Heart Rock Fest na kome je, kao i prethodne godine,  nastupilo nekoliko najpoznatijih domaćih pop i rok bendova. Koncert je otvorio mladi muzički sastav „Majdan“, nastupili su potom domaćini iz benda „Ničim Izazvan“, a zatim grupe „Veliki prezir“, Dejan Cukić i „Spori ritam bend“, „Neverne bebe“ i S.A.R.S.

Veliki broj Vrbašana ali i i posetilaca iz susednih mesta došao je na koncert da uživo prati nastupe svojih omiljenih bendova, ali i da kupovinom karte iskažu humanost, s obzirom na to da festival ima humanitarni karakter. Ove godine deo sredstava uplatiće se Nataši Gajdoš iz Kucure kojoj je neophodna ortopedska proteza.  Prethodnih godina pomoć je išla porodici Makša, odnosno za opremanje Dnevnog boravka za decu i mlade sa smetnjama u razvoju i invaliditetom.

Fest je promovisao i mlade bendove koji su imali priliku da dva dana ranije nastupe na Demo festu. Pobednik tog programa je kulska grupa „Džem, kajmak i marmelada“ koja će otvoriti sledeći Haert Rock Fest 2020. godine. Pokrovitelj manifestacije je opština Vrbas, a u organizaciju su uključena i javna preduzeća, ustanove, kao i druga preduzeća, udruženja i organizacije.