Obaveštenje izvođača radova o režimu saobraćaja na putu Vrbas-Srbobran

Iz Konzorcijuma „VOJPUT – JUGOKOP“ obaveštavaju građane da će se dana 11. marta 2020. godine saobraćaj na državnom putu IB reda br. 15, na deonici od km 78+298 do km 87+790 – Vrbas (Zmajevo) – Srbobran (Feketić), na petlji Vrbas odvijati sa naizmeničnim propuštanjem uz semaforsku signalizaciju, bez potpune obustave saobraćaja.

„Na osnovu zaključaka sa sastanka, održanog 09. marta na Putnoj bazi Vrbas, u dogovoru sa Vladimirom Orovićem i Dariom Vranješevićem, dogovorena je dinamika asfaltiranja u zoni naplatnih stanica:

– Naplatna stanica na strani B (pravac iz Beograda ka Subotici) biće zatvorena za sav saobraćaj u oba smera dana 12. marta u vremenu od 09.00 do 13.00 časova.

– Dana 13. marta obaviće se asfaltiranje u zoni naplatne stanice na strani S (pravac iz Subotice ka Beogradu) koja će biti zatvorena za sav saobraćaj u oba smera u vremenu od 09.00 do 13.00 časova.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom. Molimo sve učesnike u saobraćaju da se pridržavaju postavljene privremene saobraćajne signalizacije“, stoji u saopštenju.