Vrh Sportskog saveza Srbije u poseti Vrbasu

Delegacija Sportskog saveza Srbije, predsednik Davor Štefanek, generalni sekretar Goran Marinković i savetnik Siniša Radanović, obišli su opštinu Vrbas. Njih je u svom kabinetu ugostio Milan Glušac, predsednik Privremenog organa zajedno sa ljudima iz Sportskog saveza opštine Vrbas. Glušac je istakao da se iz budžeta opštine finansira preko 50 sportskih klubova, kao i sportski centar, a da je ova godina bila veoma uspešna jer je šest klubova iz Vrbasa prešlo u viši rang takmičenja.


Predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek uručio je lopte ŽRK „Vrbas“.


Generalni sekretar Goran Marinković je prilikom obilaska sportske infrastrukture istakao  Centar za fizičku kulturu „Drago Jovović“ jedan je od najboljih u Srbiji.

„Hala, teretana, bazeni, streljana i kuglana, kao i teniski tereni i prateći sadržaji temelj su za stasavanje budućih generacija. Raduje i najava rekonstrukcije fudbalskog stadiona ove godine kada OFK Vrbas obeležava 100 godina postojanja. Sportski savez Srbije će darovati sportsku opremu i novim manifestacijama obogatiti sportsku ponudu opštine. U Vrbasu smo bili pre godinu dana, a danas su nas dočekale mnoge lepe vesti koliko je sport napredovao“, rekao je Marinković.