Zbog vanredne situacije izmene u radu šaltera za komunalne usluge

Odlukom Štaba za vanredne situacije opštine Vrbas o uvođenju vanredne situacije, JKP „Komunalac“ i JKP „Standard“ preduzeli su niz mera u cilju borbe protiv širenja koronavirusa, saopšteno je iz ovih preduzeća.

„Šalter sala JKP ‘Komunalac’, u ulici Save Kovačevića 87, neće raditi dok se epidemiološka situacija ne popravi. Blagajna u upravnoj zgradi (šalter sa strane) radiće od 08.00 do 15.00 časova, uz poštovanje preventivnih mera. Molimo građane da obavezno nose zaštitne maske i drže predviđeno rastojanje prilikom plaćanja računa. Prijave kvara i informacije na telefon 706.575, lokali 114 i 129, možete obaviti radnim danima u vremenu od 08.00 do 14.00 časova, ili na mejl [email protected]. Takođe, apelujemo na građane opštine Vrbas da se strogo pridržavaju preporučenih mera zaštite, te podsećamo da se sahranjivanje pokojnika za vreme trajanja vanredne situacije obavlja isključivo u najužem krugu porodice, najviše do 15 osoba“, navodi se u saopštenju.

„U skladu sa odlukom Štaba za vanredne situacije opštine Vrbas, obaveštavaju se korisnici grejnih usluga da šalter za reklamacije JKP „Standard“, na adresi Save Kovačevića 87, neće raditi do daljnjeg, a sve u cilju obezbeđenja većeg stepena zaštite za korisnike usluga i zaposlene. Reklamacije će se primati telefonskim putem na broj 706.089, poštom, putem elektronske pošte na adresi [email protected] i u prostorijama JKP ‘Standard’, u ulici V Proleterske broj 1″, stoji u saopštenju JKP „Standard“.