Ambulanti u Zmajevu doniran putnički automobil

Mesna zajednica Zmajevo, Udruženje Krajišnika Zmajeva i tim sponzora, kupili su i donirali putnički automobil Ambulanti Doma zdravlja „Veljko Vlahović“  Vrbas u Zmajevu.

Sredstva za kupovinu Toyote Yaris, koja će se koristiti za pružanje usluga kućnog lečenja i obilaska pacijenata u Zmajevu, obezbedili su privatni preduzetnici i firme: „Libela produkt, „Aretol“, Poljoprivredno gazdinstvo Milan Tišma, „Hrnjački“, Poljoprivredno gazdinstvo Proka Kobilarov i „Novi trading NS“. Svečana primopredaja vredne donacije organizovana je danas u Zmajevu, a za ovu priliku dr Jasmina Assi, direktorka Doma zdravlja „Veljko Vlahović“, uručila je zahvalnice ustanove koju vodi svim učesnicima u humanitarnoj akciji.

„Vozilo koje smo dobili obezbediće da efikasnije i brže stignemo do pacijenata, pružimo im zdravstvenu zaštitu u njihovim domovima, a istovremeno obezbedimo bolje uslove za rad naših medicinskih ekipa. Veliko hvala donatorima, ovo je najbolji primer kako može dobro funkcionisati saradnja i podrška između javnog i privatnog sektora u jednoj lokalnoj sredini“, saopšteno je iz Doma zdravlja „Veljko Vlahović“.