Peti Juniorski kup nacija u boksu – Nadmeće se 16 reprezentacija

U Vrbasu je danas počeo V Juniorski kup nacija u boksu. Na ringu u Centru za fizičku kulturu „Drago Jovović“ veštine ovog plemenitog sporta prikazaće borci u muškoj i ženskoj konkurenciji iz 16 zemalja:  Sjedinjenih Američkih Država, Rusije, Kazahstana, Letonije, Rumunije, Bugarske, Kipra, Italije, Poljske, Albanije, Grčke, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije, Hrvatske i domaćina Srbije.

Dobrodošlicu takmičarima poželeo je i Srđan Stanić, član Opštinskog veća zadužen za sport, Igor Škundrić, član Organizacionog odbora V Juniorskog kupa nacija, kao i Tijana Aleksić, zamenica predsednika opštine Vrbas. 

„Svi učesnicima želimo dobrodošlicu i nadamo se da će se narednih dana prijatno osećati u našem gradu, kao i da će iz njega ponete najlepše utiske. Već peti put smo domaćini Juniorskog kupa nacija u boksu, turnira koji ima međunarodni karakter i na kom se bore najbolji mladi bokseri iz brojnih država sveta, a istovremeno turnir je za nas prilika da promovišemo naš grad i njegove kvalitete. Svima želimo dobre nastupe a neka najbolji pobede“, rekla je prilikom otvaranja Tijana Aleksić, zamenica predsednika opštine Vrbas.

Turnir je nastavljen kvalifikacionim borbama koje će završnicu imati 12. juna održavanjem finalnih mečeva.