U martu sklapanje ugovora o rezervaciji pijačnog prostora

Sklapanje ugovora o rezervaciji pijačnog prostora za novu sezonu počeće u subotu, 12. marta, i trajaće do kraja meseca. Prodavci će ugovore moći da potpišu u službenim prostorijama pijaca kojima upravlja JKP Komunalac Vrbas po tačno utvrđenom rasporedu:

12. mart, subota- Zmajevo; 16. mart, sreda – Mala pijaca, Vrbas; 18. mart, petak – Kucura; 19. mart, subota – Velika pijaca, Vrbas; 23. mart, sreda – Mala pijaca, Vrbas; 26. mart, subota – Velika pijaca, Vrbas; 30. mart, sreda – Mala pijaca, Vrbas.

Ugovori će se sklapati navedenim danima u periodu od šest do 14 časova. Za više informacija, svi zainteresovani mogu pozvati broj telefona 021 706 575 ili da se obaveste na društvenim mrežama JKP Komunalac Vrbas.

Proizvođači i prodavci iz svih krajeva koji žele da nastave prodaju na pijacama u Zmajevu, Kucuri ili Vrbasu treba da obnove zakup pijačnog prostora, odnosno, da rezervišu svoje mesto. Isto važi i za nove zakupce. Zakupci ugovore potpisuju na godinu dana, a plaćanje se može obaviti u više mesečnih rata u zavisnosti od iznosa. Cene zakupa se nisu promenile.