Do 1. oktobra rok za predlaganje kandidata za Nagradu opštine Vrbas

Opština Vrbas poziva građane, fizička i pravna lica, da predlože kandidate za ovogodišnju Nagradu opštine Vrbas, koja se tradicionalno dodeljuje povodom 20. oktobra – Dana opštine. Rok za podnošenje predloga je 01. oktobar 2024. godine.

„Skupština opštine Vrbas je u septembru 2005. godine ustanovila Nagradu opštine Vrbas kao najviše priznanje koje se dodeljuje u opštini Vrbas. Nagrada se dodeljuje za izuzetna i najviša dostignuća i ostvarenja u svim oblastima rada i stvaralaštva od opšteg značaja za opštinu Vrbas. Može se dodeliti građaninu, grupi građana za zajedničko delo ili ostvarenje, preduzećima, ustanovama, organizacijama, mesnim zajednicama, udruženjima građana i drugim organizacijama.

Predlozi se podnose u pisanoj formi i moraju biti obrazloženi. Neobrazloženi i neblagovremeni predlozi neće se razmatrati. Predloge za dodelu Nagrade opštine Vrbas za 2024. godinu zainteresovani mogu podneti Komisiji za dodelu Nagrade opštine Vrbas na adresu: Skupština opštine Vrbas, Komisija za dodelu Nagrade opštine Vrbas, Maršala Tita 89. Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Službi Skupštine opštine Vrbas na telefon 021/795-4065″, navodi se u saopštenju.