Završeni radovi na proširenju parkinga u strogom centru grada

Završeni su radovi na proširenju parking prostora u strogom centru grada. Žuta zona sada broji 263 mesta za parkiranje, saopšteno je iz JKP „Komunalac“.

„JKP ‘Komunalac’ na osnovu rešenja Opštinskog veća opštine Vrbas, proširilo je parking prostor u žutoj zoni u strogom centru grada. Ova zona sada umesto 240, broji 263 mesta za parkiranje. Stara uslovna autobuska stajališta ipsred i preko puta Galerije Kulturnog centra Vrbas preuređena su u 22 parking mesta, dok je jedno mesto rezervisano za invalide. Ovaj parking prostor mogu da koriste, svakako, svi vlasnici četvorotočkaša. Stanari obližnjih zgrada parkiraće se po povlašćenim cenama, jer imaju stanarske karte koje koštaju 1.200 dinara na godišnjem, odnosno, 120 dinara na mesečnom nivou, dok svi ostali parking mogu da koriste tako što će poslati SMS 8301 po ceni od 50 dinara za sat vremena parkiranja“, saopšteno je iz JKP „Komunalac“.

Parkirališta u Vrbasu organizovana su u dve zone – žutu i plavu koje podrazumevaju 978 parking mesta. Žutoj zoni pripadaju 263, a plavoj 715 parking mesta.