Levica Srbije Vrbas

Saopštenje za javnost

Opštinski odbor Levice Srbije u Vrbasu organizuje tribinu u bioskopu Jugoslavija u subotu 26. marta sa početkom u 18,00 časova. Na tribini će govoriti Borislav Borko Stefanović, predsednik Levice Srbije i narodni poslanik u skupštini Srbije, Janko Veselinović, predsednik Pokreta za preokret, narodni poslanik u skupštini Srbije i predstavnici pokrajinskog i opštinskog odbora Levice Srbije.
Na vanrednim parlamentarnim izborima zakazanim za 24. april Levica Srbije nastupiće sa Pokretom za preokret, Novim udruženjem penzionera Srbije (NUPS) i Socijaldemokratskom unijom, a lista nosi naziv „Borislav Stefanović – Srbija za sve nas“.
Ovo su pokreti koji sa nama u velikoj meri dele našu borbu za socijalnu pravdu, solidarnost i socijalnu državu. Ovo su pokreti i partije koje se tradicionalno bore protiv ovog režima i koji su beskompromisna opozicija Aleksandru Vučiću.
Ovo je lista za koju ne može da se kaže da ima ljudi koji su iskompromitovani i koji su karijeru koristili zarad ličnog interesa, ovo je lista koja može da garantuje da će se beskompromisno boriti za sve ugrožene građane Srbije.


[cwa id=’str-vesti-14-naslova’]