Aleksandar Vulin, ministar za rad i Vera Šćepanović, direktorka Trivita potpisali Memorandum o saradnji

“Ovo je još jedna donacija  kojom je Trivit pokazao da je društveno i socijalno odgovorna kompanija,koja pomaže  onima koji su  u sistemu socijalne zaštite”, rekao je Aleksandar Vulin, ministar za rad, prilikom potpisivanja Memoranduma prema kojem će “Trivit” obezbeđivati svoje proizvode za stotinu mališana iz materijalno ugroženih porodica.

Kompanija “Trivit” koju vodi  direktorka Vera Šćepanović, kao društveno odgovorna korporacija ima niz aktivnosti  i akcija koje su izrazito humanitarnog karaktera. Već duže vremena sarađuje sa organizacijom “Budi svoj”, koju vodi  Milena Jakšić i u toj saradnji obezbeđuje pomoć  u vidu svojih zdravih proizvoda za one iz sistema socijalne zaštite kao i zaposlenje u svojoj firmi mladima bez  roditeljskog staranja.U skaldu sa tim humanitarnim aktivnostima nedavno je Vera Šćepanović, direktorka “Trivita” potpisala i Memorandum o saradnji sa Aleksandrom Vulinom, ministrom za rad, prema kojem će “Trivit” u narednih godinu dana obezbeđivati  svoj poznati  “tonus” hleb za stotinu mališana.

Broj 17 II 015

“Zahvalan sam na  ovoj donaciji Kompaniji , tim pre što ovo nije  prva i jedina  donacija, ove kompanije i što na ovaj način  zajednički pokazujemo brigu za one ljude i naše građane koji su u socijalnom sistemu zaštite, što znači i brigu države i društva da oni nisu sami i napušteni. Ovo je primer i sociajlno odgovorne korporacije koja u svom radu pomaže socijalno ugroženim kategorijama društva, što Trivit jeste, jer ovo je njihova i ideja i inicijativa”, rekao je Vulin.

Broj 17 II 009